Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu34/domains/vpu34.lviv.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Територіальні змагання Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) серед закладів ПТО Стрийського району.

Вчора 7 травня 2024 року в місті Стрию на базі нашого училища відбулися чергові територіальні змагання Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) серед закладів ПТО Стрийського району.

Рої з семи училищ та професійних ліцеїв а саме:

– рій “Сіроманці” Жидачівського ПЛ,

– рій “Гайдамаки” ВПУ №34 м.Стрия,

– рій “Боривітер” Стрийського ВХПУ,

рій “Незламні” ВПУ №8 м.Стрия,

– рій “Січ” ВПУ №35 м.Стрия,

– рій “ім. Степана Бандери” Новороздільського ПЛ,

– рій “Отаман” Миколаївського ПЛ взяли участь в змаганнях.

Після благословення отця Андрій Бінас капелана училища та сотрудника кафедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрий, виступили:

– директор ВПУ-34 Олег Кизима

– директорка Львівського державного Будинку техніки Івашкевич Лілія Михайлівна,

– заступник Голови Стрийської районної військової державної адміністрації Швед Володимир Романович.

Частина змагальної програми відбулася безпосередньо в училищі, а окремі конкурси проводилися на міському стадіоні “Сокіл” та Станція юних натуралістів м.Стрия , за що окрема подяка міській владі та управлінню освіти міста Стрий, зокрема.

За результатами, наш рій підтвердив що не даремно минулого року представляв профтехосвіту Стрийщини на обласних змаганнях і відповідно цьогоріч теж як переможець територіального змагання готується до І-го Етапу гри “Сокіл” (“Джура”), що відбудеться на турбазі “Карпати” в с. Кам’янка Сколівського району Львівської області.

Ось трійка вчорашніх переможців:

І місце рій “Гайдамаки” ДНЗ “ВПУ-34 м.Стрий”

ІІ місце рій ʼʼСіч” ВПУ-35 м.Стрия,

ІІІ місце рій “Незламні” ВПУ-8 м.Стрия.

9 травня 2024р представники Міжнародного Медичного Корпусу України Наталя Станович та Надія Янкевич провели тренінг для працівників ДНЗ “ВПУ-34 м. Стрий” на тему “Перша психологічна допомога дорослим”

В українців є багато християнських традицій, які цікаві та багатогранні. Вони передаються з покоління в покоління, зберігаючи цілісність та автентичність українського народу. Одна з традицій є перед Великоднем випікати пасоку, яка символізує Царство Небесне та Воскресіння. Для родин полеглих Героїв Стрийської ОТГ, «Будинком Воїна» м. Стрия спільно з ДНЗ «ВПУ-34 м. Стрия» було проведено майстер […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x