Учнівська компанія ДУМ’А, нашого ДНЗ “ВПУ-34 м.Стрий” на ярмарці в Стрийському парку, у місті Львів, організованій #Junior_achivemen_Ukraine. Презентували “Добре Українське М’ясо ‘ А” (шматочки сушеної свинини, телятини та курятини) гарний, поживний зручний перекус або смаколик “до пива”. Хто у Львові, гайда на ярмарку! Хто не встигає, то замовляйте тут https://www.instagram.com/dym.a.w?igsh=MWdnZWQzN2k4dmRweA==

Вже традиційно, у нашій бібліотеці проводяться семінари та різноманітні конференції. Вчора методист училища Ігор Ярич спільно із завідувачкою бібліотеки Лесею Назаренко, провели пізнавальний семінар, ініційований методичним об’єднанням бібліотекарів та вихователів, на тему: “Цифрова бібліотека: ефективність, безпека, інновації”. Основною ідеєю, котра пронизувала захід, була концепція про те, що бібліотекам необхідно ефективно використовувати сучасні цифрові рішення та […]

Вчора на традиційній хвилині мовчання, зранку на училищному майданчику, згадували не тільки про полеглих воїнів та мирних жертв українсько-московської війни, але й про жертв іншого злочину московсько-більшовицького режиму, про постраждалих від Чорнобильської трагедії. А напередодні учні та педагоги збиралися в актовій залі училища, на захід до 38 річниці Чорнобильської трагедії – “Іншої землі у нас […]

День довкілля

Щорічно, починаючи з 1998 року, в третю суботу квітня Україна відзначає День довкілля. Метою свята є підвищення рівня свідомості українців у питаннях, що стосуються збереження та захисту довкілля. А з 2009 року ООН офіційно оголосила 22 квітня Міжнародним Днем Матері-Землі. Тож впродовж багатьох років по всьому світу в ці дні люди висаджують дерева, виходять на […]

У рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», який здійснюється ГО “Міжнародна фундація розвитку”, за підтримки USAID “Економічна підтримка України” , в Державному навчальному закладі “Вище професійне училище № 34 м. Стрий” на базі навчально-практичного центру з професій “Кухар. Кондитер”, проводились курси підвищення кваліфікації з професії “Кухар” за напрямом “Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування […]

Актуальним та затребуваним на сьогоднішній день є навчання певних професій за окремими компетенціями. Таким виявився курс “Шкільне харчування”, що проходив на базі навчально-практичного центру професій “Кухар.Кондитер” нашого училища.Згідно договору з ГО “Міжнародна фундація розвитку проєкту USAID “Економічна підтримка України” та сприяння реалізації проєкту “Розвиток трудового потенціалу” , 15 кухарів шкільних їдалень Стрийської ОТГ впродовж 15 […]

Дивитись ще
Дивитись ще

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x