Учнівська компанія ДУМ’А, нашого ДНЗ “ВПУ-34 м.Стрий” на ярмарці в Стрийському парку, у місті Львів, організованій #Junior_achivemen_Ukraine. Презентували “Добре Українське М’ясо ‘ А” (шматочки сушеної свинини, телятини та курятини) гарний, поживний зручний перекус або смаколик “до пива”. Хто у Львові, гайда на ярмарку! Хто не встигає, то замовляйте тут https://www.instagram.com/dym.a.w?igsh=MWdnZWQzN2k4dmRweA==
Вже традиційно, у нашій бібліотеці проводяться семінари та різноманітні конференції. Вчора методист училища Ігор Ярич спільно із завідувачкою бібліотеки Лесею Назаренко, провели пізнавальний семінар, ініційований методичним об’єднанням бібліотекарів та вихователів, на тему: “Цифрова бібліотека: ефективність, безпека, інновації”. Основною ідеєю, котра пронизувала захід, була концепція про те, що бібліотекам необхідно ефективно використовувати сучасні цифрові рішення та […]
Вчора на традиційній хвилині мовчання, зранку на училищному майданчику, згадували не тільки про полеглих воїнів та мирних жертв українсько-московської війни, але й про жертв іншого злочину московсько-більшовицького режиму, про постраждалих від Чорнобильської трагедії. А напередодні учні та педагоги збиралися в актовій залі училища, на захід до 38 річниці Чорнобильської трагедії – “Іншої землі у нас […]
Щорічно, починаючи з 1998 року, в третю суботу квітня Україна відзначає День довкілля. Метою свята є підвищення рівня свідомості українців у питаннях, що стосуються збереження та захисту довкілля. А з 2009 року ООН офіційно оголосила 22 квітня Міжнародним Днем Матері-Землі. Тож впродовж багатьох років по всьому світу в ці дні люди висаджують дерева, виходять на […]
У рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», який здійснюється ГО “Міжнародна фундація розвитку”, за підтримки USAID “Економічна підтримка України” , в Державному навчальному закладі “Вище професійне училище № 34 м. Стрий” на базі навчально-практичного центру з професій “Кухар. Кондитер”, проводились курси підвищення кваліфікації з професії “Кухар” за напрямом “Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування […]
Актуальним та затребуваним на сьогоднішній день є навчання певних професій за окремими компетенціями. Таким виявився курс “Шкільне харчування”, що проходив на базі навчально-практичного центру професій “Кухар.Кондитер” нашого училища.Згідно договору з ГО “Міжнародна фундація розвитку проєкту USAID “Економічна підтримка України” та сприяння реалізації проєкту “Розвиток трудового потенціалу” , 15 кухарів шкільних їдалень Стрийської ОТГ впродовж 15 […]