Абітурієнтам
Консультаційний центр приймальної комісії
РОЗКЛАД РОБОТИ
КОНСУЛЬТАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
З 07 ТРАВНЯ ПО 30 ЖОВТНЯ 2024 РОКУ
Дні тижня | Години роботи | Обідня перерва |
Понеділок – п’ятниця | 9.00-18.00 | 13.00-14.00 |
Субота | 9.00-16.00 | 13.0014.00 |
Неділя | Вихідний день |
Основна мета діяльності Консультаційного центру Приймальної комісії – це надання допомоги вступникам під час реєстрації особистого електронного кабінету та подання заяв в електронній формі.
Вступники можуть звернутися до Консультаційного центру Приймальної комісії:
- для отримання консультаційної допомоги вступникам та їх батькам, а також надання інформації всім зацікавленим особам із питань умов вступу, правил прийому, освітьо-професійних програм училища тощо;
- для подання документів для вступу до навчального закладу;
- у разі неможливості створення електронного кабінету вступника;
- за наявності розбіжностей в даних вступника в ЄДЕБО (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, стать, громадянство тощо), у документі про раніше здобуту освіту (основу вступу), у даних учасників ЗНО / НМТ ;
- у разі подання документа про раніше здобуту освіту (основа вступу), інформація про якій відсутня в ЄДЕБО, за умови, що документи про освіту видані до запровадження фотополімерних технологій їх виготовлення.
Зазначені вступником дані, перевіряються в ЄДЕБО. Здійснюється співставлення даних вступника у документі про освіту, що міститься в Реєстрі документів про освіту ЄДЕБО, з даними сертифікатаЗНО/ сертифіката НМТ, а в разі їхньої відсутності- з даними документа, що посвідчує особу, що міститься у картці фізичної особи в ЄДЕБО або вказувались у замовленні документа про базову, повну загальну освіту.
Вступ. Освіта.UA(2024)
Положення про мотиваційний лист абітурієнта ДНЗ “ВПУ-34 м. Стрий”(2024р)
Програма фахового випробування для вступу на спеціальність “Галузеве машинобудування”
Програма фахового випробування для вступу на спеціальність “Технології легкої промисловості”
Програма фахового випробування для вступу на спеціальність “Харчові технології”