Авторські напрацювання

Довідники, посібники, словники тощо
Івасенко І.Б.Методичний посібник з фізики до розділу “Властивості газів, рідин і твердих тіл”, 2016
Гошовська Г.М. Навчальний посібник “Українська мова (за професійним спрямуванням)”, 2016
Галій О.М. Методичний посібник: “Модні тенденції 2016р”, 2016р
Галій О.М.Електронний методичний посібник “Послідовність обробки блузи”, 2016
Зворський Р.В. Методичний посібник “Історія створення автомобіля”, 2016
Лесів Л.З. Інформаційно-навчальний посібник “Четвертий президент України В. Янукович . Створення диктатури”, 2016
Шимків М.С. Методичний посібник ” Здорове харчування. Корисні продукти для вашого організму”, 2017
Павлів Ю.Р. Збірник інструкційних карт для проведення уроків виробничого навчання з професії “Слюсар з ремонту автомобілів(4 розряд)“, 2017
Гошовська Г.М. Методичний посібник: “Організація методичної роботи ДНЗ “ВПУ-34 м Стрий””, 2017
Жемевко М.Д. Методичний посібник “Розвиток творчих здібностей учнів на уроках української мови та літератури“, 2018
Сенцова Л.Є. Методичний посібник “Технологія виробництва шкіри та її використання в сучасній моді”, 2018
Собко Ю.З., Закурдаєва Н., Липецька Є.Й. Методичні напрацювання з досвіду проведення майстер-класу викладачами та майстрами виробничого навчання кулінарного профілю на тему: “Формування готовності до професійної діяльності мйбутнііх фахівців сфери обслуговування”, 2018
Соколик В.О. Методичний посібник “Вивчаємо правила дорожнього руху”, 2018
Паламар Л.В. Методичний посібник “Активізація навчальних знань учнів на уроках математики“, 2018
Васильців О. Методичні рекомендації для майстрів виробничого навчання за професією “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”, 2019
Бляхарська Д. М. Методичний посібник “Дріжджове тісто та вироби з нього”, 2019
Назарець Ю.В. Методичний посібник “Сервірування столів. Способи серветок при різних видах обслуговування”, 2019
Шимків П.М. Методична розробка уроку виробничого навчання “Розбирання та складання коробки переміни передачі”, 2019
Корнута М.О. Методичний посібник-довідник “Власне українська та іншомовна лексика”, 2019
Воробець Х.М. Методичні рекомендації щодо практичного застосування наскрізних змістових ліній при вивченні теми “Біорізноманіття” на уроках біології та екології”, 2019
Лапцун О.П. Методичний посібник: “Аудіювання, пошук ефективних форм та методів навчання на уроках німецької мови”, 2020
Рудник З.Б. Методичний посібник: “Смачна мандрівка в країну десертів”, 2020
Ріпак Т.І. Методичний посібник: “Технологічні особливості приготування страв з риби”, 2020
Липецька Є.Й. Лабораторний практикум з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”, 2020
Новіков В.О. Методичні вказівки учням щодо курсової роботи з навчальної дисципліни “Двигуни внутрішнього згорання, автомобілі та трактори” на тему “Розрахунок основних показників роботи автомобільних двигунів”, 2020
Луцик О.В. Методичний посібник “Технологічні процеси електрогазозварювання”, 2020
Сепик О.В. Методичний посібник “Інноваційні технології соусів які сприяють поліпшенню якості страв”, 2020
Пильо Г.П. Методичний посібник: “Сучасні напрями розвитку інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства”, 2020
Кудибин Д.Д. Методичний посібник “Закони динаміки”, 2020
Радюк І.Я. Методичний посібник “Тренувальні вправи для учнів І курсу з використанням QR-кодів”, 2020
Щепінський О.М. Методичний посібник “Електромонтажні роботи”, 2020
Досужа О.І. Методичні ркомендації щодо проведення виховного заходу “Андріївські вчорниці”, 2020
Баль Н.С. Методичний посібник “Сучасна термінологія в кондитерському виробництві”, 2021
Галій О.М. Методичний посібник “Українське національне вбрання”, 2021
Швиденко І.В. Методичний посібник “Освітньо-виховні ідеали в Україні за епохи козацтва”, 2021
Лесів Л.З. Історико-дослідницька робота “Створення у Львові молодіжного товариства “Сокіл” – початок нового етапу національно-патріотичного руху в Західній Україні”, 2021
Василишин Л.Ю. Методичний посібник “Спідниця. Історія одягу. 15 викройок нестандартних спідниць“, 2021
Гнатик Г.П. Електронний методичний посібник “Мусові торти- творчість зі смаком”, 2021
Дмитришин І.В. Методичний посібник “Технологія приготування страв з птиці”, 2021
Шепарович М.М. Електронний методичний посібник “Декоративне оформлення залу”, 2021
Головко О.С. Методичні рекомендації щодо виконання практичної роботи з предмету “Санітарно-технічне обладнання будівель”, 2021
Мурин М.Я. Методичні рекомендації “Двигун внутрішнього згоряння”, 2021
Івасенко І.Б. Методичні рекомендації до вивчення тем із циклу “Будова та властивості газоподібного стану речовини”, 2021
Ніколаєва Л.В. Методичний посібник для вивчення на уроках виробничого навчання теми”Риба. Ії класифікація. Технологія приготування”, 2021
Губаль І.І. Методичний посібник з географії за розділом “Регіон Європа”, 2021
Мальська Н.К.Методичний посібник “Основний атрибут жіночності. Історія спідниці”, 2021
Фок Н.С. Методичні рекомендації”Поняття площі. Площа бічної і повної поверхні циліндра”, 2021
Сікора Г.М. Методичний посібник “Алгоритми розв’язування задач з теми “Знаходження молекулярної формули речовини”, 2021
Павлів Л.М. Електронний методичний посібник “Загальні питання охорони праці”, 2021
Войтюк З.Ф. Методичні рекомендації щодо викладання предмету “Охорона праці“, 2022
Брегін А. Я. Методичний посібник “Оригінальні коктейлі та способи їх подачі”, 2022
Копач Я.В. Методичний посібник “Поняття про електромонтажні роботи . Організація та механізація електромонтажних робіт”, 2022
Кулига М.М. Методичні рекомендації для майстрів виробничого навчання за професією “Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування”Новини світу щодо ванних кімнат”, 2022
Шимків М.С. Методичний посібник “Великодній стіл: традиційне меню та рецепти”, 2022
Шимків П. Методичні рекомендації до уроку виробничого навчання “Ремонт шатунно-поршневої групи, заміна вкладишів шатунних і корінних підшипників”, 2022
Щепінський О.М. Методичний посібник “Основні відомості, призначення , галузь застосування та конструктивні особливості побутових приладів”, 2022
Кулига М.М. Методичний посібник: “Монтаж центральної каналізації сталевих труб з переходом в азбезтоцементні, чавунні, керамічні труби. Монтаж центрального водопроводу з’єднаного на фланцеве із переходом на муфтове , нероз’ємне, клеюче з’єднання, 2022
Крайник Н.В. Методичний посібник “Sports and Games”, 2023
Нескоромна У.С. Методичний посібник “Онлайн оцінювання здобувачів освіти під час дистанційнї форми навчання на сайті “Всеосвіта”, 2023
Федан І.І. Електронний посібник “Позиції(амплуа) гравців в волейболі”, 2023
Жемевко М.Д. Методичний посібник “Формування ключових компетентностей на уроках української мови та літератури шляхом застосування ігрових елементів”, 2023р
Батлюк Н.Д. Електронний методичний посібник “Український народний одяг (жіночий натільний та стегновий одяг)2023
Закурдаєва Н.О. Методичний посібник “Українська національна кухня”, 2023
Собко Ю.З. Методичний посібник “Десерти для кенді бару” 2023
Соколик В.О.Методичний посібник “Автомобілебудування в Україні” 2023
Сенцова Л.Є. Методичний посібник лабораторно-практичних робіт з дисципліни “Конструювання виробів” 2023
Павлів О.С. Методичні рекомендації для майстрів в\н за професією “Монтажник санітано-технічних систем та устаткування” “Новини світу щодо ванних кімнат” 2023
Баль Н.С. Електронний методичний посібник “Проведення лабораторно-практичних робіт кулінарного напрямку”
Закусов М.Б. Методичний посібник для викладачів предмету “Захист України” : “Основи медичних знань і допомоги” 2023
Холошнецька М.П. Електронний методичний посібник “Павло Скоропадський”2023
Якусик Л.І. Методичний посібник “Професії англійською мовою”2023
Звіришин М.Й. Методичний посібник “Майбутнє за альтернативними технологіями”2024
Звіришин М.Й. Методичний посібник “Трансформатори”2024
Тимчишин Н.М. Методичний посібник із зарубіжної літератури для здобувачів освіти І курсу2024
Гавриленко Г. Д. Методичні вказівки для виконання графічної роботи з дисципліни “Інженерне креслення”за темою ” Викреслювання плану будівель об’єкта житлового призначення”, 2024
Гавриленко Г.Д. Методичні вказівки для виконання графічної роботи з дисципліни “Технічне креслення” за темою “Викреслювання плану будівлі об’кта ресторанного господарства”, 2024
Гавриленко Г.Д. Методичні вказівки для виконання графічної роботи з дисципліни “Основи креслення” за темою “Викреслювання плану буділі об’єкта швейного виробництва (майстерні, цеху), 2024
Вакула О.Я. Методичні рекомендації щодо організації самостіної роботи студентів з навчальної дисципліни “Економіка будівництва” за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр, 2024
Вакула О.Я. Роздавальний матеріал(тести) з навчальної дисципліни “Основи підприємницької діяльності” за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр, 2024
Шмілик О.П. Методичний посібник “Створення та використання освітнього сайту в навчальному процесі”, 2024р
Корнута М.О. Методичний посібник “Формування компетенцій викладача для реалізації навчання здобувача освіти з особливими освітніми потребами на уроках української мови та літератури”, 2024

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x