| Івасенко І.Б.Методичний посібник з фізики до розділу “Властивості газів, рідин і твердих тіл”, 2016 |
| Гошовська Г.М. Навчальний посібник “Українська мова (за професійним спрямуванням)”, 2016 |
| Галій О.М. Методичний посібник: “Модні тенденції 2016р”, 2016р |
| Галій О.М.Електронний методичний посібник “Послідовність обробки блузи”, 2016 |
| Зворський Р.В. Методичний посібник “Історія створення автомобіля”, 2016 |
| Лесів Л.З. Інформаційно-навчальний посібник “Четвертий президент України В. Янукович . Створення диктатури”, 2016 |
| Шимків М.С. Методичний посібник ” Здорове харчування. Корисні продукти для вашого організму”, 2017 |
| Павлів Ю.Р. Збірник інструкційних карт для проведення уроків виробничого навчання з професії “Слюсар з ремонту автомобілів(4 розряд)“, 2017 |
| Гошовська Г.М. Методичний посібник: “Організація методичної роботи ДНЗ “ВПУ-34 м Стрий””, 2017 |
| Жемевко М.Д. Методичний посібник “Розвиток творчих здібностей учнів на уроках української мови та літератури“, 2018 |
| Сенцова Л.Є. Методичний посібник “Технологія виробництва шкіри та її використання в сучасній моді”, 2018 |
| Собко Ю.З., Закурдаєва Н., Липецька Є.Й. Методичні напрацювання з досвіду проведення майстер-класу викладачами та майстрами виробничого навчання кулінарного профілю на тему: “Формування готовності до професійної діяльності мйбутнііх фахівців сфери обслуговування”, 2018 |
| Соколик В.О. Методичний посібник “Вивчаємо правила дорожнього руху”, 2018 |
| Паламар Л.В. Методичний посібник “Активізація навчальних знань учнів на уроках математики“, 2018 |
| Васильців О. Методичні рекомендації для майстрів виробничого навчання за професією “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”, 2019 |
| Бляхарська Д. М. Методичний посібник “Дріжджове тісто та вироби з нього”, 2019 |
| Назарець Ю.В. Методичний посібник “Сервірування столів. Способи серветок при різних видах обслуговування”, 2019 |
| Шимків П.М. Методична розробка уроку виробничого навчання “Розбирання та складання коробки переміни передачі”, 2019 |
| Корнута М.О. Методичний посібник-довідник “Власне українська та іншомовна лексика”, 2019 |
| Воробець Х.М. Методичні рекомендації щодо практичного застосування наскрізних змістових ліній при вивченні теми “Біорізноманіття” на уроках біології та екології”, 2019 |
| Лапцун О.П. Методичний посібник: “Аудіювання, пошук ефективних форм та методів навчання на уроках німецької мови”, 2020 |
| Рудник З.Б. Методичний посібник: “Смачна мандрівка в країну десертів”, 2020 |
| Ріпак Т.І. Методичний посібник: “Технологічні особливості приготування страв з риби”, 2020 |
| Липецька Є.Й. Лабораторний практикум з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”, 2020 |
| Новіков В.О. Методичні вказівки учням щодо курсової роботи з навчальної дисципліни “Двигуни внутрішнього згорання, автомобілі та трактори” на тему “Розрахунок основних показників роботи автомобільних двигунів”, 2020 |
| Луцик О.В. Методичний посібник “Технологічні процеси електрогазозварювання”, 2020 |
| Сепик О.В. Методичний посібник “Інноваційні технології соусів які сприяють поліпшенню якості страв”, 2020 |
| Пильо Г.П. Методичний посібник: “Сучасні напрями розвитку інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства”, 2020 |
| Кудибин Д.Д. Методичний посібник “Закони динаміки”, 2020 |
| Радюк І.Я. Методичний посібник “Тренувальні вправи для учнів І курсу з використанням QR-кодів”, 2020 |
| Щепінський О.М. Методичний посібник “Електромонтажні роботи”, 2020 |
| Досужа О.І. Методичні ркомендації щодо проведення виховного заходу “Андріївські вчорниці”, 2020 |
| Баль Н.С. Методичний посібник “Сучасна термінологія в кондитерському виробництві”, 2021 |
| Галій О.М. Методичний посібник “Українське національне вбрання”, 2021 |
| Швиденко І.В. Методичний посібник “Освітньо-виховні ідеали в Україні за епохи козацтва”, 2021 |
| Лесів Л.З. Історико-дослідницька робота “Створення у Львові молодіжного товариства “Сокіл” – початок нового етапу національно-патріотичного руху в Західній Україні”, 2021 |
| Василишин Л.Ю. Методичний посібник “Спідниця. Історія одягу. 15 викройок нестандартних спідниць“, 2021 |
| Гнатик Г.П. Електронний методичний посібник “Мусові торти- творчість зі смаком”, 2021 |
| Дмитришин І.В. Методичний посібник “Технологія приготування страв з птиці”, 2021 |
| Шепарович М.М. Електронний методичний посібник “Декоративне оформлення залу”, 2021 |
| Головко О.С. Методичні рекомендації щодо виконання практичної роботи з предмету “Санітарно-технічне обладнання будівель”, 2021 |
| Мурин М.Я. Методичні рекомендації “Двигун внутрішнього згоряння”, 2021 |
| Івасенко І.Б. Методичні рекомендації до вивчення тем із циклу “Будова та властивості газоподібного стану речовини”, 2021 |
| Ніколаєва Л.В. Методичний посібник для вивчення на уроках виробничого навчання теми”Риба. Ії класифікація. Технологія приготування”, 2021 |
| Губаль І.І. Методичний посібник з географії за розділом “Регіон Європа”, 2021 |
| Мальська Н.К.Методичний посібник “Основний атрибут жіночності. Історія спідниці”, 2021 |
| Фок Н.С. Методичні рекомендації”Поняття площі. Площа бічної і повної поверхні циліндра”, 2021 |
| Сікора Г.М. Методичний посібник “Алгоритми розв’язування задач з теми “Знаходження молекулярної формули речовини”, 2021 |
| Павлів Л.М. Електронний методичний посібник “Загальні питання охорони праці”, 2021 |
| Войтюк З.Ф. Методичні рекомендації щодо викладання предмету “Охорона праці“, 2022 |
| Брегін А. Я. Методичний посібник “Оригінальні коктейлі та способи їх подачі”, 2022 |
| Копач Я.В. Методичний посібник “Поняття про електромонтажні роботи . Організація та механізація електромонтажних робіт”, 2022 |
| Кулига М.М. Методичні рекомендації для майстрів виробничого навчання за професією “Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування”Новини світу щодо ванних кімнат”, 2022 |
| Шимків М.С. Методичний посібник “Великодній стіл: традиційне меню та рецепти”, 2022 |
| Шимків П. Методичні рекомендації до уроку виробничого навчання “Ремонт шатунно-поршневої групи, заміна вкладишів шатунних і корінних підшипників”, 2022 |
| Щепінський О.М. Методичний посібник “Основні відомості, призначення , галузь застосування та конструктивні особливості побутових приладів”, 2022 |
| Кулига М.М. Методичний посібник: “Монтаж центральної каналізації сталевих труб з переходом в азбезтоцементні, чавунні, керамічні труби. Монтаж центрального водопроводу з’єднаного на фланцеве із переходом на муфтове , нероз’ємне, клеюче з’єднання, 2022 |
| Крайник Н.В. Методичний посібник “Sports and Games”, 2023 |
| Нескоромна У.С. Методичний посібник “Онлайн оцінювання здобувачів освіти під час дистанційнї форми навчання на сайті “Всеосвіта”, 2023 |
| Жемевко М.Д. Методичний посібник “Формування ключових компетентностей на уроках української мови та літератури шляхом застосування ігрових елементів”, 2023р |
| Батлюк Н.Д. Електронний методичний посібник “Український народний одяг (жіночий натільний та стегновий одяг)2023 |
| Закурдаєва Н.О. Методичний посібник “Українська національна кухня”, 2023 |
| Собко Ю.З. Методичний посібник “Десерти для кенді бару” 2023 |
| Соколик В.О.Методичний посібник “Автомобілебудування в Україні” 2023 |
| Сенцова Л.Є. Методичний посібник лабораторно-практичних робіт з дисципліни “Конструювання виробів” 2023 |
| Павлів О.С. Методичні рекомендації для майстрів в\н за професією “Монтажник санітано-технічних систем та устаткування” “Новини світу щодо ванних кімнат” 2023 |
| Баль Н.С. Електронний методичний посібник “Проведення лабораторно-практичних робіт кулінарного напрямку” |
| Якусик Л.І. Методичний посібник “Професії англійською мовою”2023 |
| Звіришин М.Й. Методичний посібник “Майбутнє за альтернативними технологіями“2024 |
| Звіришин М.Й. Методичний посібник “Трансформатори”2024 |
| Тимчишин Н.М. Методичний посібник із зарубіжної літератури для здобувачів освіти І курсу2024 |
| Гавриленко Г. Д. Методичні вказівки для виконання графічної роботи з дисципліни “Інженерне креслення“за темою ” Викреслювання плану будівель об’єкта житлового призначення”, 2024 |
| Гавриленко Г.Д. Методичні вказівки для виконання графічної роботи з дисципліни “Технічне креслення” за темою “Викреслювання плану будівлі об’єкта ресторанного господарства”, 2024 |
| Гавриленко Г.Д. Методичні вказівки для виконання графічної роботи з дисципліни “Основи креслення” за темою “Викреслювання плану буділі об’єкта швейного виробництва (майстерні, цеху), 2024 |
| Вакула О.Я. Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “Економіка будівництва” за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр, 2024 |
| Вакула О.Я. Роздавальний матеріал(тести) з навчальної дисципліни “Основи підприємницької діяльності” за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр, 2024 |
| Шмілик О.П. Методичний посібник “Створення та використання освітнього сайту в навчальному процесі”, 2024р |
| Корнута М.О. Методичний посібник “Формування компетенцій викладача для реалізації навчання здобувача освіти з особливими освітніми потребами на уроках української мови та літератури”, 2024 |