Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu34/domains/vpu34.lviv.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Участь в конкурсі “Автентичні страви України”

Учениця 2 курсу нашого училища, взяла участь в конкурсі “Автентичні страви України”, що вперше було зорганізовано #освіта_львівщини, з метою збереження та відродження кулінарних традицій нашого краю.

Оксана Феновка презентувала яловичину з грибним кремом, карамелізованим буряком та м’ясним соусом. Це сучасна інтерпретація стародавніх смаків Львівщини, адже ніжне м’ясо, насичений грибний крем і солодко-пряний буряк відтворили дух галицької кухні — просто, щиро і з повагою до традицій.

Директор училища Олег Кизима та заступник директора Леся Павлів разом з гостями обговорили майбутню співпрацю щодо проходження виробничої практики та працевлаштування випускників на підприємствах НАК. А також можливість впровадження елементів дуальної освіти в рамках співпраці з підприємствами “Нафтогазу”. Гості ознайомилися з новою майстернею, що модернізується для підготовки електрогазозварників та слюсарів колісних транспортних засобів, де вже […]

12 червня в Навчально-практичному центрі з професії “Кухар-Кондитер” ДНЗ ” ВПУ-34 м.Стрий” діти та матері загиблих героїв були учасниками справжньої кулінарної пригоди, де кожен відчув себе справжнім піцайолою. Організували цю неймовірну подію Стрийський будинок Воїна спільно з ДНЗ ” ВПУ-34 м.Стрий”Майстри в/н ……Навчали власноруч замішувати тісто, наносити соус ,обирати начинки на свій смак і створювати […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x