Актуальним та затребуваним на сьогоднішній день є навчання певних професій за окремими компетенціями. Таким виявився курс “Шкільне харчування”, що проходив на базі навчально-практичного центру професій “Кухар.Кондитер” нашого училища.
Згідно договору з ГО “Міжнародна фундація розвитку проєкту USAID “Економічна підтримка України” та сприяння реалізації проєкту “Розвиток трудового потенціалу” , 15 кухарів шкільних їдалень Стрийської ОТГ впродовж 15 днів пройшли підвищення кваліфікації. Так як на сьогоднішній день велика увага приділяється харчуванню дітей в школі, та відбувається реформа системи шкільного харчування, згідно рекомендацій відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка.
Минулого тижня відбулося урочисте вручення сертифікатів слухачам короткотермінових курсів з професії “Кухар”, за курсом “Приготування та подача страв шкільного харчування”.Слухачки залишилися дуже задоволеними отриманими новими знаннями та засвоєними вміннями, про що свідчать не тільки їхні посмішки, а й відгуки в післякурсовому опитуванні.