Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu34/domains/vpu34.lviv.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Іншої землі у нас не буде, нам потрібно нашу зберегти

Вчора на традиційній хвилині мовчання, зранку на училищному майданчику, згадували не тільки про полеглих воїнів та мирних жертв українсько-московської війни, але й про жертв іншого злочину московсько-більшовицького режиму, про постраждалих від Чорнобильської трагедії.

А напередодні учні та педагоги збиралися в актовій залі училища, на захід до 38 річниці Чорнобильської трагедії – “Іншої землі у нас не буде, нам потрібно нашу зберегти”

Спочатку згадали про Чорнобиль: як сталася аварія, якою була зона відчуження за роки катастрофи, і перенеслися в сьогодення на 36 днів окупації, та що відбувається на ЧАЕС зараз.

Було підкреслено як сьогодні москва знов погрожує нам ядерною зброєю; знищує українські землі та народ, використовуючи заборонену зброю: фосфорні та запалювальні бомби, касетні та термобаричні боєприпаси, що є злочином та порушенням всіх Женевських конвенцвй. На завершення ще раз акцентували, що не даремно 22 квітня – Всесвітній день Землі, а мета цього дня – привернути увагу громадськості до планети Земля, нагадати людям про дбайливе ставлення до природи і турботи один про одного.

Підготували захід викладачі Галина Сікора та, Мар’яна Кушкевич з допомогою художнього керівника Івана Телечкуна за участю учнів груп: ОБ11, ОК11, КК11, Б 11, ОК31, ТК21.

Ось і завершився 2023/2024 навчальний рік. Він був однозначно складним роком, роком випробувань та викликів. Ми вже навчилися навіть тому, чому не хотілося б вчитися – життя в умовах постійних повітряних тривог, навчальний процес в укриттях. Хвилини мовчання в пам’ять про полеглих українців та нові магнолії на алеї пам’яті загиблих випускників. Разом з тим він […]

Сьогодні в нашому училищі “Пролунав останній дзвоник”. Майже триста випускників кваліфікованих робітників та молодших бакалаврів влилися в економіку нашої держави. Дехто ще продовжить навчання на вищі ступені, а дехто піде працювати на підприємства нашого регіону. Сьогодні в вишиванках із посмішкою на обличчі та вдячністю ЗСУ в серцях, юнаки та дівчата святкували свої перші досягнення. Почалося […]

Завдяки даному проєкту 30 осіб змогли здобути кваліфікації електромонтерів та електрогазозварники та знайти працевлаштування за такими затребуваними професіями.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x