Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu34/domains/vpu34.lviv.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Візит заступника міністра

Візит заступника міністра це завжди відповідально. Адже за короткий проміжок часу хочеться показати й усі досягнення й усі проблеми, які хочеш вирішити в одну мить.

Дмитро Завгородній , як свого часу і обіцяв, приїхав ознайомитися з базою навчального закладу, побачити досягнення і проблеми та окреслити напрям розвитку. Звичайно, що складно охопити все й одразу, але за майже дві години ми спробували намалювати траєкторію розвитку нашого училища. Директор училища Олег Кизимаокреслив ті напрямки куди спрямовані зусилля. Директор Департамент освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска запевнив, що по окремих питаннях, наприклад кабінети Захисту України, вже є готові рішення, по інших питаннях Департамент працює разом з Міністерство освіти і науки України .

Особливу увагу заступник міністра освіти та науки України, приділив реалізації проєкту EU4SKILLS, щодо капітального ремонту майстерні, ознайомившись з сьогоднішнім станом справ висловив сподівання, що цьогоріч даний проєкт отримає належну реалізацію і запевнив, що триматиме дане питання на своєму контролі.

Знаково що на базі двох НПЦ, що функціонують в училищі створено кваліфікаційний центр, То ж є бажання, щоб він набув повноцінного функціонування.

Як зазначив голова наглядової ради училища Тарас Пошивак : “Підсумовуючи візит керівництва, можна констатувати, що ще багато актуальних питань слід вирішити в процесі вдосконалення діяльності, але напрямок руху окреслено правильно і тільки відповідальна праця наблизить навчальний заклад до досягнення мети.”

Ось і завершився 2023/2024 навчальний рік. Він був однозначно складним роком, роком випробувань та викликів. Ми вже навчилися навіть тому, чому не хотілося б вчитися – життя в умовах постійних повітряних тривог, навчальний процес в укриттях. Хвилини мовчання в пам’ять про полеглих українців та нові магнолії на алеї пам’яті загиблих випускників. Разом з тим він […]

Сьогодні в нашому училищі “Пролунав останній дзвоник”. Майже триста випускників кваліфікованих робітників та молодших бакалаврів влилися в економіку нашої держави. Дехто ще продовжить навчання на вищі ступені, а дехто піде працювати на підприємства нашого регіону. Сьогодні в вишиванках із посмішкою на обличчі та вдячністю ЗСУ в серцях, юнаки та дівчата святкували свої перші досягнення. Почалося […]

Завдяки даному проєкту 30 осіб змогли здобути кваліфікації електромонтерів та електрогазозварники та знайти працевлаштування за такими затребуваними професіями.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x