Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu34/domains/vpu34.lviv.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Турнір пам’яті ім. Мирослава Попадюка

Цього тижня відбувся перший кущовий відбір на щорічний вже традиційний турнір пам’яті Мирослава Попадюка. Перший кущ проводили в Стрию в стінах Стрийської ДЮСШ, за що дякуємо керівництву школи.

Крім чотирьох стрийських училищ до Стрия прибула й команда з Нового Роздолу, оскільки команда з Дрогобича не приїхала, було прийнято рішення проводити ігри по колу кожен з кожним.

В першому спарингу зустрілися наше училище і Новороздільська команда. Наші хлопці декласували гостей за результатом двох таймів по 10 хвилин.

На турнір прибув один з організаторів Роман Вороняк. Він привітав учасників, розповів про історію турніру та регламент. Після спільного виконання гімну України турнір продовжився. Наступну свою гру наша команда проводила з ДНЗ ВПУ-8. Справжнє стрийське дербі було наповнене емоцій та спортивного драйву. Майже на останніх хвилинах команда восьмого училища вирвала перемогу 3-2. Здавалося б усе це мабуть й переможець турніру. Але команда ВПУ-35 сплутала карти. В очній зустрічі з ВПУ-8 вирвала перемогу. Тож враховуючи, що з Новим Роздолом та СВХПУ в усіх були перемоги, все вирішувалося в останній грі ДНЗ ВПУ-34 та ВПУ-35. Гра була теж досить напружена, але оскільки нашим хлопцям необхідна була перемога з великим рахунком, то завдання було виконано, різниці в 2 м’ячі вистачило щоб зайняти 1 -ше місце серед 5 команд, 3 з яких набрали по 9 очок.

Підбиття підсумків, нагородження, закриття турніру під державний славень. Тож тепер не розслабляємося, готуємося представляти стрийський кущ на фіналі в лютому у Львові на Боско арені.

Ось і завершився 2023/2024 навчальний рік. Він був однозначно складним роком, роком випробувань та викликів. Ми вже навчилися навіть тому, чому не хотілося б вчитися – життя в умовах постійних повітряних тривог, навчальний процес в укриттях. Хвилини мовчання в пам’ять про полеглих українців та нові магнолії на алеї пам’яті загиблих випускників. Разом з тим він […]

Сьогодні в нашому училищі “Пролунав останній дзвоник”. Майже триста випускників кваліфікованих робітників та молодших бакалаврів влилися в економіку нашої держави. Дехто ще продовжить навчання на вищі ступені, а дехто піде працювати на підприємства нашого регіону. Сьогодні в вишиванках із посмішкою на обличчі та вдячністю ЗСУ в серцях, юнаки та дівчата святкували свої перші досягнення. Почалося […]

Завдяки даному проєкту 30 осіб змогли здобути кваліфікації електромонтерів та електрогазозварники та знайти працевлаштування за такими затребуваними професіями.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x