Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu34/domains/vpu34.lviv.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Тиждень доброчесності

В рамках Тижня доброчесності з 27 листопада по 9 грудня 2023 року, що був ініційований Національним агентством з питань запобігання корупції в нашому училищі відбувся ряд заходів, одним з яких став діалог учнівської та студентської молоді з Костянтином Назаренком, антикорупційним уповноваженим Стрийської ОТГ.

Який пояснив корупцію як негативне суспільне явище, залучив учнів до вирішення тестових завдань по питаннях антикорупційної діяльності. А також продемонстрував відеоролик з питань доброчесності.

Мета Тижня – знайомство учнівства з поняттям «доброчесність», актуалізація та поглиблення знань про корупцію та її негативні наслідки. Навчальний заклад повинен стати середовищем, де будуть формуватися нові норми суспільної взаємодії – взаємоповага, честь і гідність, доброчесність та справедливість.

В рамках Тижня, викладач громадянської освіти Світлана Ясінська розповіла здобувачам осііти про виховання в суспільстві нетерпимості до корупції та обґрунтувала шляхи подолання цього негативного явища.

9 травня 2024р представники Міжнародного Медичного Корпусу України Наталя Станович та Надія Янкевич провели тренінг для працівників ДНЗ “ВПУ-34 м. Стрий” на тему “Перша психологічна допомога дорослим”

Вчора 7 травня 2024 року в місті Стрию на базі нашого училища відбулися чергові територіальні змагання Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) серед закладів ПТО Стрийського району. Рої з семи училищ та професійних ліцеїв а саме: – рій “Сіроманці” Жидачівського ПЛ, – рій “Гайдамаки” ВПУ №34 м.Стрия, – рій “Боривітер” Стрийського ВХПУ, – рій “Незламні” […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x