Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu34/domains/vpu34.lviv.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Вшанування захисників та захисниць України

Цьогоріч, вперше за новоюліанським календарем Покрову святкували 1 жовтня, і це випало на неділю. Тому вшанування захисників та захисниць України продовжилося і наступних днів.

В нашому училищі також проходило урочисте віче з нагоди цього свята.

Після хвилини мовчання, учні посадили нові магнолії на Алеї слави в пам’ять про випускників новітніх героїв, що поклали своє життя на вівтар незалежності, це: Роман Логвин 05.07.1976-05.08.2022р. Випускник 1993 року село Орява Стрийськийр-н , Козівська ОТГ. Юрій Кіндратишин. 08.08.1981-11.03.2022р. Випускник 2002р . Житель Підгородців Стрийського р-ну. Іван Ставникович. 19.04.1994-20.03.2022. Випускник. 2017 року . Житель Урича. В серпні 2023р Сколівська МР присвоїла звання Почесний громадянин Сколівщини. Василь Хомин 30.09.1989-21.05.2023р Випускник 2008р Житель Труханова .

Після слів директора Олега Кизими, свято продовжилося мистецькими композиціями у виконанні учнівської художньої самодіяльності під керівництвом Лесі Бароян та Івана Телечкуна.

На завершення пролунала легендарна. “Ой у лузі Червона калина” в сучасній інтерпретації.

11 жовтня викладачі інформатики Оксана Шмілик та громадянської освіти Світлана Ясінська провели інтегрований інтерактивний урок на тему «Запобігання втягування молоді у протиправну діяльність», з метою недопущення втягування неповнолітніх осіб у протиправну діяльність, що шкодить національним інтересам та державній безпеці України.

Цього тижня, на базі Жидачівського професійного ліцею, Львівський Будинок техніки провів патріотично-спортивний захід “Козацькі забави” . Серед 5 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини, залучених до дійства, був і рій нашого училища – “Гайдамаки”. Програма заходу містила різноманітні конкурси, зокрема: “Парад команд”, “Перетягування линви”, “Бій півнів”, “Вузька стежка”, “Підтягування на перекладині”, “Спритний козак”, “Стрибки в мішках”, […]

Сьогодні в меморіальному комплексі Борцям за волю України відбулося духовно-патріотичне дійство “Воїни світла. Воїни добра”. Захід підготували працівники управління культури молоді та спорту Стрийської міської ради. Молодь нашого училища разом з вихователем Галина Малетич також долучилися до події.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x