Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/vpu34/domains/vpu34.lviv.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Бандерівські фестини

Знаковим є те що саме сьогодні в День Батька у музеї – садибі родини Бандери в Стрию відбувся регіональний музичний фестиваль БАНДЕРІВСЬКІ ФЕСТИНИ.

Адже як звучить в пісні Батько наш Бандера, Україна мати. І загалом всі ми в душі і плоті справжні БАНДЕРІВЦІ.

Дякуючи директору краєзнавчого музею #Миколі_Закусову наше училище не залишилося осторонь. Спочатку ми намагалися долучитися до оргпитань з матеріальної складової свята, пізніше отримали картбланш по foodzone, що успішно реалізувала наша кулінарна кафедра на чолі з майстром в/н головою профкому Андрій Брегін . Визначальним було те що усі зароблені кошти будуть витрачені на придбання автомобіля та безпілотного літального апарату для 5 окремої штурмової бригади, котра зараз під Бахмутом і нещодавно відзначена особисто Президентом України.

Але на сцені не обійшлося без наших представників – народні колективи “Дзвінке джерело” та “Благовіст” під керівництвом Ivan Telechkun та Леся Бароян створили патріотично-святкову атмосферу дійства.

А в процесі велопробігу, що відбувався в рамках фестивалю, учасники навідалися до нашого училища, як до колишньої гімназії де з 1922 по 1927 роки навчався майбутній провідник ОУН Степан Бандера.

Фестиваль був неймовірно позитивним і віримо, що отримає продовження наступних років.

11 жовтня викладачі інформатики Оксана Шмілик та громадянської освіти Світлана Ясінська провели інтегрований інтерактивний урок на тему «Запобігання втягування молоді у протиправну діяльність», з метою недопущення втягування неповнолітніх осіб у протиправну діяльність, що шкодить національним інтересам та державній безпеці України.

Цього тижня, на базі Жидачівського професійного ліцею, Львівський Будинок техніки провів патріотично-спортивний захід “Козацькі забави” . Серед 5 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини, залучених до дійства, був і рій нашого училища – “Гайдамаки”. Програма заходу містила різноманітні конкурси, зокрема: “Парад команд”, “Перетягування линви”, “Бій півнів”, “Вузька стежка”, “Підтягування на перекладині”, “Спритний козак”, “Стрибки в мішках”, […]

Сьогодні в меморіальному комплексі Борцям за волю України відбулося духовно-патріотичне дійство “Воїни світла. Воїни добра”. Захід підготували працівники управління культури молоді та спорту Стрийської міської ради. Молодь нашого училища разом з вихователем Галина Малетич також долучилися до події.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x